• Brunofischer, Niemcy
• sklepy ze zdrową żywnością
Składniki: tłuszcz roślinny 50%, woda, ocet, cukier z trzciny cukrowej, skrobia kukurydziana, sól, musztarda dijon (woda, gorczyca, ocet jabłkowy, sól, regulator kwasowości kwas cytrynowy), białko grochu, zagęszczacz (guma ksantanowa, guma guar), regulator kwasowości kwas cytrynowy, aromaty naturalne.
Recenzja: Smaczny majonez, choć niestety drogi. Smaczniejszy od wersji Oriko sprzedawanej w marketach, która z dobrej jakości przeszła w bardzo mocno octowy smak.
Ula, coraz drożej na tym blogu :(
OdpowiedzUsuń(Mysza)
bo to Polska właśnie.. niestety.
OdpowiedzUsuńKiedyś był sos łubinowy w Biedronce za 2,50. To były piękne czasy...
OdpowiedzUsuńMysza
Kiedys lubiłam ten majonez Orico, ale faktycznie, jak go ostatnio kupowałam to się zastanawiałam, czy sie nie zepsuł, bo był bardzo octowy. A potem w ogóle zniknął.
OdpowiedzUsuńDlatego ja produkuję własny majonez-sojonez, wychodzi przepysznie i tanio :)
OdpowiedzUsuń