• 3,30zł/20 g
• Społem, Carrefour
• Kotanyi
Skład: maltodekstryna, substancja zagęszczająca: agar -agar.
Może zawierać: gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Opis producenta: "Agar-agar to bezsmakowa i bezwonna substancja żelująca otrzymywana z alg. Stanowi ona doskonały substytut wszelkich żelatyn pochodzenia zwierzęcego.Doskonale nadaje się do zastosowania tak w przypadku deserów jak i dań wytrawnych. Proporcje: Do galaretki garmażeryjnej - 10 g (1,5 łyżki) Agartyny na 0,5 l płynu. Do delikatnej galaretki do deserów - 6 g (1 łyżka) Agartyny na 0,5 l płynu."
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.