• 10zł/80g - sery w plastrach, 17zł/200g
• Piotr i Paweł, sklepy eko, Api food
• Verys
Typu Cheddar w plasterkach
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 46% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, sok cytrynowy, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa, roślinny kwas mlekowy, kurkuma 0,01%, naturalny aromat sera cheddar 0,4%
W plasterkach z bazylią
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 46% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, sok cytrynowy, liście bazylii 0,19%, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa, roślinny kwas mlekowy, naturalny aromat.
Mozzarella wędzona, z kurkumą
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 46% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, sok cytrynowy, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa,naturalny aromat wędzony, kurkuma 0,01%.
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 46% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, olej słonecznikowy z naparem z oregano, sok cytrynowy, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa.
Kremowy do smarowania
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 48% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, syrop ryżowy, sok cytrynowy, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa,
mąka karobowa, naturalny aromat.
Pleśniowy z algami
Skład: preparat na bazie kiełkującego ryżu pełnoziarnistego Bio SuRice® 48% (woda, kiełkujący ryż pełnoziarnisty 20,8%, sól, ocet jabłkowy), woda, olej kokosowy wytłaczany na zimno, sok cytrynowy, naturalny aromat, alga Nori 0,07%, alga Ulva 0,05%, zagęstniki: agar-agar, guma arabska, guma ksantanowa, mąka karobowa.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.