niedziela, 15 kwietnia 2012
OWOCE W CZEKOLADZIE Carrefour
• 3-6zł/80g, 150 g
• Carrefour
• Eurohansa
Aktualizacja wpisu: 19.08.2016 - zmiana opakowań, składów.
Wiśnie kandyzowane w czekoladzie 150g - 5,49 zł
Skład: czekolada 54% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny [roślinne], E 476, aromat) wiśnie kandyzowane 45% (wiśnie, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu) aromat substancja glazurująca: guma arabska syrop glukozowy cukier zawiera olej palmowy i/lub olej kokosowy Czekolada: masa kakaowa minimum 44%
Rodzynki królewskie w czekoladzie 150 g - 3,49 zł
Skład: rodzynki jumbo 54% (rodzynki, olej palmowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki) czekolada 45% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny [roślinne], E 476, aromat) aromat substancja glazurująca: guma arabska syrop glukozowy cukier zawiera olej palmowy i/lub olej kokosowy Czekolada: masa kakaowa minimum 44%
Porzeczki czarne w czekoladzie 80g - 3,29zł
Skład: porzeczka czarna kandyzowana 54% (porzeczka czarna, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu) czekolada 45% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny [roślinne], E 476, aromat) aromat substancja glazurująca: guma arabska syrop glukozowy cukier zawiera olej palmowy i/lub olej kokosowy Czekolada: masa kakaowa minimum 44%
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Made by: Ula, Mysza
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.