czwartek, 13 grudnia 2012

SÓL CZARNA MIELONA Bogutyn Młyn

•  10zł / 1kg
•  sklepy eko
•  Młyn Gospodarczy Paweł Bogutyn, Radzyń Podlaski


Skład:  sól naturalna wydobywana z 400-600m głębokości. Bez zanieczyszczeń chemicznych, nie wybielana.

Recenzja:  Ja używam jej do tofucznicy smażonej na szczypiorku i pomidorach, gdyż daje posmak tradycyjnej jajecznicy (pewnie przez jakąś minimalną zawartość siarki). Świetnie też nadaję się do doprawienia samodzielnie wykonanego majonezu sojowego i super pasuje do awokado. 

4 komentarze:

  1. A tutaj rewelacyjny przepis na pastę bezjajeczną ;) http://pamietnikwegetarianki.wordpress.com/tag/czarna-sol/

    OdpowiedzUsuń
  2. Super dzięki, fajne przepisy!

    OdpowiedzUsuń
  3. Czarna sól? Ale czad! :P

    OdpowiedzUsuń

Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.

Made by: Ula, Mysza