wtorek, 25 czerwca 2013

PASTA Z PIECZONEGO BAKŁAŻANA I POMIDORÓW Kostopulos


• 8-11 zł/ 400g
• Tesco, Carrefour
• wyprodukowano w Grecji przez Kozat S.A. Dystrybutor: www.dorapol.pl


Skład: pasta z pieczonego bakłażana (61%), pasta pomidorowa (28%), oliwa z oliwek, cukier, sól, ocet, czosnek, kwas cytrynowy, czarny pieprz, pietruszka, bazylia

Recenzja: Pyszna pasta z pieczonego bakłażana i pomidorów. Można ją jeść na kilka różnych sposobów- świetnie smakuje na zimno z kanapkami, na ciepło z makaronem czy jako sos do np. pizzy. 
Autorka: Ola Ż.


3 komentarze:

  1. To zdjęcie jest ładniejsze, ale pasta już była. ;)
    http://weganskiepysznosci.blogspot.com/2013/04/pasta-z-pieczonego-bakazana-i-pomidorow.html

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A, i można wymienić zdjęcie, b tamto jest za ciemne.

      Usuń
  2. Aj bardzo przepraszam, możesz dopisać do swojego posta po prostu jescze Chatę Polską (i może w nawiasie cenę, bo różnica jest spora)?

    OdpowiedzUsuń

Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.

Made by: Ula, Mysza