poniedziałek, 18 stycznia 2016

OWOCE W CZEKOLADZIE DESEROWEJ Piotr i Paweł


• (truskawki)  ok. 6,79 zł/120g
•  Piotr i Paweł



Truskawski w czekoladzie
Skład: 54% Truskawki kandyzowane (w tym: 34% truskawki, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu), 45% czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny [roślinne], polirycynooleinian poliglicerolu (E476); aromat), substancja glazurująca: guma arabska. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.

Może zawierać: orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, migdały i mleko

Wartość (100g):
416 kcal, tłuszcze 14g (nasycone 8,4g), węglowodany 67g, (cukry 62g), białko 4,2g, sól 0,01g


Opis: Są bardzo słodkie, pyszne, trudno się oprzeć i ciężko zostawić "na później".

Inne wegańskie smaki:
Wiśnie w czekoladzie deserowej
Agrest w czekoladzie deserowej
Skórka pomarańczowa w czekoladzie deserowej
Żurawina w czekoladzie deserowej

Czarna porzeczka w czekoladzie - ok. 5 zł
Skład: czarne porzeczki (czarna porzeczka, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, regulator kwasowości-kwas cytrynowy, aromat, subst. konserwująca-sorbinian potasu), czekolada (cukier miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu, aromat), maltodekstryna, syrop glukozowy, cukier, subst. glazurujące: guma arabska, talk, skrobia modyfikowana, syrop glukozowy, tłuszcz roślinny

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.

Made by: Ula, Mysza