• 3,99 zł/300g
• Intermarche, Kaufland, Lidl • Marwit, www.marwit.pl (składy)
Surówka z koperkiem na bazie sosu winegret
Skład: kapusta 76%, marchew 7%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier 5%, koper 3%, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać: seler, jaja.
• Intermarche, Kaufland, Lidl • Marwit, www.marwit.pl (składy)
Surówka z koperkiem na bazie sosu winegret
Skład: kapusta 76%, marchew 7%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier 5%, koper 3%, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Może zawierać: seler, jaja.
Inne wegańskie opcje:
• Z marynowaną kapustą
kapusta 64, ogórek 15%, jabłko 6%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier, cebula 2%, olej rzepakowy, natka pietruszki, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
• Z ogórkiem kiszonym
Kapusta 64, ogórek 15%, jabłko 6%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier, cebula 2%, olej rzepakowy, natka pietruszki, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
• Z papryką
kapusta 53%, marchew 23%, sos winegret 10% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), ogórek 6%, cukier, papryka 4%, ocet spirytusowy, pieprz czarny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
• Burak
buraki 86%, cebula 6%, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
kapusta 64, ogórek 15%, jabłko 6%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier, cebula 2%, olej rzepakowy, natka pietruszki, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
• Z ogórkiem kiszonym
Kapusta 64, ogórek 15%, jabłko 6%, sos winegret 5% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), cukier, cebula 2%, olej rzepakowy, natka pietruszki, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
• Z papryką
kapusta 53%, marchew 23%, sos winegret 10% (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, gorczyca biała, przyprawy, substancja zagęszczająca: karboksymetyloceluloza), ogórek 6%, cukier, papryka 4%, ocet spirytusowy, pieprz czarny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
• Burak
buraki 86%, cebula 6%, cukier, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, pieprz czarny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.