niedziela, 5 lutego 2017

BEZGLUTENOWE CIASTO CZEKOLADOWE, MIESZANKA DO WYPIEKU Enerbio

• 13,99zł/385g (16 porcji)
• Rossmann
• Enerbio

Skład: surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki czekoladowe* 12,5% (cukier trzcinowy*, masa kakaowa, masło kakaowe*, lecytyna słonecznikowa*) pełnoziarnista mąka ryżowa*, kakao w proszku 7,5%, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca:wodorowęglany sodu; kwasy: winian monopotaowy, skrobia kukurydziana*), substancja zagęszczająca mączka chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia bourbon.
*z kontrolowanej ekologicznie uprawy
Może zawierać: soję

PRZYGOTOWANIE: wg opisu na opakowaniu, stosując zamiast 3 jaj 250g zblendowanego dojrzałego banana; zamiast margaryny można użyć oleju, natomiast mleko roślinne jakie kto preferuje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Zachęcam do komentarzy. Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.

Made by: Ula, Mysza